Bouw

Specialist in renovatie, restauratie en verbouw

Het renoveren, restaureren en/of verbouwen van uw woning vraagt zorgvuldige aandacht. Het project moet aansluiten bij de bestaande situatie. Bij de omgeving, de bouwkundige constructie en esthetische uitstraling van het pand. En vooral ook bij uw wensen en budget. Dat vraagt een ervaren aannemer die kritisch met u meedenkt, alternatieven onderzoekt en oplossingen aandraagt waar u zelf wellicht niet aan had gedacht. Iemand die de consequenties van uw keuzes qua kosten en planning helder in kaart brengt. En die zich daar vervolgens bij de uitvoering ook strikt aan houdt. Dat is het uitgangspunt van Huijgens Bouw. Afspraak is afspraak.

De juiste vakmensen voor uw project

Huijgens Bouw is een allround bouwbedrijf dat zich toelegt op renovatie, restauratie en verbouw van woningen in de regio Zuidoost-Brabant. Een klein team van ervaren bouwers, dat voor uw specifieke opdracht met de juiste disciplines kan worden aangevuld. Van architect tot en met installateur en schildersbedrijf. Ook wanneer het gaat om een monumentaal pand dat zorgvuldig herstel van de authentieke detaillering vereist, beschikt Huijgens Bouw over de juiste vakmensen.

Volledig ontzorgd

Met Huijgens Bouw weten opdrachtgevers zich verzekerd van een beheerst en efficiënt verloop van hun project. Van één aanspreekpunt. En van een resultaat dat in alle opzichten aan hun verwachtingen beantwoordt. Wellicht dat de referentieprojecten op deze website ook u kunnen overtuigen.